1 Востаннє редагувалося acontinent (31-03-2024 10:34)

Тема: Супровід процедури відкритих торгів у Prozorro

Zakypivliprof.com.ua – це відома в Україні професійна компанія в галузі публічних закупівель, яка допомагає ЗАМОВНИКАМ та УЧАСНИКАМ досягти бажаних результатів у проведенні публічних закупівель. Головне завдання компанії - надавати професійні послуги з підготовки до всіх закупівельних процедур як ЗАМОВНИКІВ, так і УЧАСНИКІВ.  Наша мета - сприяти чесним закупівлям ЗАМОВНИКА згідно з чинним законодавством та успішній участі в публічних закупівлях  через систему Prozorro УЧАСНИКА, а також допомагати у складанні скарг та інших документів.
ЗАМОВНИКИ ТОРГІВ! Співпраця з компанією zakypivliprof.com.ua надасть Вам упевненість у тому, що Ваші закупівлі будуть під наглядом професійної команди з 15-річним практичним досвідом. Якщо вас цікавить оскарження торгів або відповідь на скаргу в закупівлі, то заходьте на сайт zakypivliprof.com.ua
Із zakypivliprof.com.ua можете бути впевнені, що ваші закупівлі будуть проведені на найвищому рівні. Ми зробимо все для того, щоб кожен наш клієнт був повністю задоволений співпрацею з нами і отримав не лише доступ до якісних послуг, а й підтримку та рекомендації на майбутнє.
УЧАСНИКИ ТОРГІВ! Збільшіть свій шанс на перемогу, працюючи з нами! Ми надамо вам всі необхідні знання та практичні навички для успішної участі в публічних закупівлях (тендерах). Наша команда експертів забезпечить вас повною підтримкою та консультаціями на всіх етапах закупівель (торгів).
Зробіть крок в успішне майбутнє з zakypivliprof.com.ua та досягніть великих результатів у сфері публічних закупівель!
Обирайте досвід і професіоналізм з zakypivliprof.com.ua