1

Тема: Який крем для обличчя краще купити?

Привіт всім! Хочу зробити для своєї дружини подарунок у вигляді крему від бренда Mamash, тому що це її улюблена. Порадьте мені який крем краще придбати, та в якому інтернет-магазині.

2

Re: Який крем для обличчя краще купити?

У всіх жінок різний тип шкіри, тому і догляд підбирається індивідуально для кожного. Можу тобі підказати як перейти на офіційний магазин Mamash, там є чудова можливість отримати безкоштовну консультацію від косметолога, який і підбере правильний догляд.

3

Re: Який крем для обличчя краще купити?

Я взагалі в косметиці та догляді для обличчя нічого не розумію, тому це було б круто отримати консультацію від спеціаліста. Ти мені для зручності просто залиш посилання на магазин, я ознайомлюсь з асортиментом.

4

Re: Який крем для обличчя краще купити?

Ось перейди за посиланням та ти потрапиш в https://mamash.ua/face-cream інтернет-магазин Mamash. Це провідний український бренд якісної доглядової косметики як для шкіри, так і для волосся. Мені подобається те, що косметолог допомагає обрати правильні засоби, що відповідають потребам саме моєї шкіри.

Тому такий догляд дуже гарно впливає на стан моєї шкіри. Стосовно цін, вони досить помірні, плюс у них часто діють знижки, та при покупці дарують подарунки.

5

Re: Який крем для обличчя краще купити?

Чому саме цю косметику?