Тема: Меблі на кухню
Де вигідно можна замовити якісні меблі на кухню?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Удобрения » Меблі на кухню
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Будь-який хороший магазинчик. Вірніше треба дивитися щоб меблі були хороші. Хочете можете зайти до мене на сторіночку, я займаюся продажем меблів і техніки. От тільки клієнтів не так багато.
У мене питання, як взагалі самостійно можна розкрутити магазин в соцмережах? Бо я щось пробую робити, але підписників взагалі мало.
Витасик написав:Де вигідно можна замовити якісні меблі на кухню?
Будь-який хороший магазинчик. Вірніше треба дивитися щоб меблі були хороші. Хочете можете зайти до мене на сторіночку, я займаюся продажем меблів і техніки. От тільки клієнтів не так багато.
У мене питання, як взагалі самостійно можна розкрутити магазин в соцмережах? Бо я щось пробую робити, але підписників взагалі мало.
Дійсно пропозицій по продажу меблів ну дуже багато. Дивіться відгуки, чи влаштовує ціна, як там з доставкою, хто встановлює потім це все.
Про питання реклами в соцмережах, а ви просто робите рекламу? Ніколи нічого не вчили і не читали? Можливо варто хоч якісь курси смм закінчити? У вас буде база знань, яку можна приміняти як для свого магазину, так і продавати потім свої послуги.
В світі де реклама в інтернеті це все, такі знання дуже потрібні.
З усіма крупногабаритними речами, не просто переміщатися. Тож для таких випадків є саме перевізники. А краще за все, знаходити саме такі фірми, в яких є і свій транспорт. Бо це і зручно. І вони можуть підбирати оптимальні умови для перевезення. І по фінансам це буде вигідно. Ось владислав перевізник контакти полтава https://vladtrans.com.ua/pro-nas/ має різний транспорт. І на різні відстані мотаються. На сайті детально почитайте про їх послуги.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Удобрения » Меблі на кухню