kateryna написав:Чи є у вас певний сервіс, якому ви довіряєте або який ви рекомендували б вашим друзям? Також, чи можна дізнатись, які ще можливі додаткові витрати чекають на мене? Звісно, я розумію, що це може залежати від типу товарів, але хотів би мати якесь уявлення про повний обсяг витрат.
Дозвольте мені поділитись інформацією про сервіс, який може бути вам корисним. Можу порекомендувати перевірити тарифи на доставку з США в сервісі Vector USA. Цей сервіс відомий своєю надійністю та широким спектром послуг. Вони пропонують як стандартне, так і додаткове страхування товарів, комерційні та некомерційні тарифи для авіа і морських доставок, а також доплату за великогабаритні товари.
Особливість їхньої служби полягає також у тому, що вони пропонують додаткові послуги, такі як перевірка трекінг-коду, а також повернення треку до відправлення посилки, що дозволяє уникнути непорозумінь та помилок. Також не забудьте скористатися їхньою послугою кешбеку та вибрати з каталогу магазинів для здійснення покупок.