1

Тема: Згорів комп

Мій комп'ютер згорів через коротке замикання. Я втратив багато важливих даних, документів для роботи та особистих файлів. Чи є можливість щось відновити після такої аварії? Будь ласка, поділіться, якщо хтось мав схожий досвід або знає, куди можна звернутися за допомогою в Києві.

2

Re: Згорів комп

Я мав схожу проблему, коли мій старий ноутбук серйозно пошкодився через пожежу. Важливо звернутися до професіоналів, які займаються відновленням даних. Я користувався послугами DataLab сервісу в Києві, вони здійснюють відновлення даних https://datalab.com.ua/ навіть з найбільш пошкоджених носіїв. Мої дані були важливі, і, на щастя, більшість з них вдалося відновити. Спробуй звернутися до них, вони реально роблять чудеса.

3

Яка прикра ситуація. Дуже вам співчуваю.

4

А я вирішив краще купити ігровий ноутбук 4070 Lenovo, адже він набагато зручніший, ніж стаціонарний комп'ютер. Його можна легко переносити, працювати в будь-якому місці, навіть на ходу. До того ж, сучасні ноутбуки мають достатньо потужності для будь-яких завдань, включаючи ігри чи роботу з графікою. Плюс, не треба думати про монітор, клавіатуру чи інші зовнішні пристрої – все вже є в одному компактному корпусі.