1

Тема: Де можна дізнатись про Олександра Кацубу?

Привіт всім! Хочу дізнатися більше інформації про власника видобувної компанії АЛЬФА ГАЗ. Можливо, хтось з форумчан має якісь дані або знає, де можна прочитати докладнішу інформацію про цю людину? Буду вдячний за будь-які посилання або підказки. Дякую!

2

Re: Де можна дізнатись про Олександра Кацубу?

Я трохи цікавився цією компанією, і знаю, що власник АЛЬФА ГАЗ доволі закрита особа. Найкраще шукати інформацію в економічних новинах або на профільних бізнес-платформах. Часом інформацію можна знайти в річних звітах компанії або у відгуках партнерів.

3

Доброго дня! Знаю, що власник АЛЬФА ГАЗ уникає публічності, тому знайти конкретні дані досить складно. Раджу звернути увагу на галузеві видання та форуми, де обговорюють новини у сфері енергетики та видобування. Іноді там можна знайти цікаві деталі.

4

kateryna написав:

Доброго дня! Знаю, що власник АЛЬФА ГАЗ уникає публічності, тому знайти конкретні дані досить складно. Раджу звернути увагу на галузеві видання та форуми, де обговорюють новини у сфері енергетики та видобування. Іноді там можна знайти цікаві деталі.

Раджу всім звернути увагу на сайт, де можна знайти детальну інформацію про Олександра Кацубу. Там дуже цікаво розписано його біографію, освіту, кар’єру і навіть політичний досвід. Я сам читав і був вражений, наскільки ця стаття ґрунтовна.
Особливо сподобалося, як кацуба олександр розбирається в цифровізації та енергетичних тенденціях. Відчувається, що людина реально розуміє, про що говорить. Кацуба також наголошує на необхідності продовжувати цифровізацію в освіті, управлінні містами, податковій та митній системах, а також в енергетичній галузі.

https://i.imgur.com/UTglS4T.png