1

Тема: Коли потрібні вініри

Я вже давно думаю про те, щоб поставити вініри, бо мрію мати ідеальну усмішку. Хтось з вас уже робив цю процедуру? Хотілося б дізнатися більше про процес і чи варто взагалі це робити. Буду вдячний за будь-яку інформацію або поради!

2

Re: Коли потрібні вініри

Привіт! Радий, що ти вирішив покращити свою усмішку. У мене теж були сумніви перед тим, як зважитися на вініри, але це було одне з найкращих рішень у моєму житті. Процес установки відносно швидкий і безболісний, якщо обрати хорошу клініку. До речі, я робив вініри у стоматологічній клініці D.Ante, і можу сказати, що вони справжні професіонали. Перед процедурою обов'язково проводять консультацію, де пояснюють всі деталі та можливі ризики. Якщо тебе цікавить, скільки коштують вініри , то ціна може варіюватися в залежності від матеріалу та кількості необхідних вініров. Але, повір, результат того вартий!

3

Тільки лікар вам це може пояснити.

4

Мені потрібна керамічна вкладка на зуб - тут про таку процедуру прочитала та хочу звернутись до стоматолога Ukrainian Dentist Club в Києві. Мені  цю стоматологію дуже рекомендували, багато знайомих лікували зуби та встановлювали імпланти тут.