Тема: Чому «Укрінком» залишається у центрі уваги?
Хто може пояснити ситуацію з банком «Укрінком» та його багаторічною суперечкою з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб? Я чув, що в цю історію навіть втягнулися американські політики.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Чому «Укрінком» залишається у центрі уваги?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Хто може пояснити ситуацію з банком «Укрінком» та його багаторічною суперечкою з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб? Я чув, що в цю історію навіть втягнулися американські політики.
Привіт! Раджу прочитати статтю, яка детально описує цю заплутану історію. Вона розповідає про те, як Володимир Клименко, акціонер та голова наглядової ради «Укрінкому», бачить вирішення питання з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО). Стаття також пояснює, як націоналізація банку у 2016 році, відмова Національного банку України у рефінансуванні та непередбачувані зовнішні чинники призвели до важкого становища «Укрінкому». Найцікавіший момент – несподіваний інтерес з боку американських політиків, таких як конгресмен Джим Слеттері та колишній радник голови ЦРУ Майкл Костін, які приїхали до Києва для участі у засіданні Верховного Суду. Вони отримали можливість побачити стан українського правосуддя та банківської політики на власні очі.
Дякую за вашу відповідь! Я детально дослідив статтю і відкрив для себе багато нових і важливих нюансів. Цікаво буде побачити, як все це розгорнеться і які висновки будуть зроблені з цього досвіду.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Чому «Укрінком» залишається у центрі уваги?