1

Тема: Гроші і криптовалюта

Багато хто чув і знає про криптовалюту. Мабуть багато хто нею цікавився і навіть щось заробляє. А от мені цікаво де краще зберігати свої накопичення?

2

Re: Гроші і криптовалюта

Ogurchik написав:

Багато хто чув і знає про криптовалюту. Мабуть багато хто нею цікавився і навіть щось заробляє. А от мені цікаво де краще зберігати свої накопичення?

Онлайн-гаманці, або hot wallets, зручні для щоденного використання. Вони дозволяють швидко отримувати доступ до своїх коштів і здійснювати транзакції. Однак варто розуміти, що онлайн-гаманці підключені до інтернету, а отже, мають певний рівень вразливості до хакерських атак. Якщо ви плануєте зберігати великі суми, можливо, цей варіант не найкращий для вас.

Натомість аппаратні гаманці, або hardware wallets, забезпечують високий рівень безпеки. Це фізичні пристрої, які зберігають ваші приватні ключі офлайн, що значно знижує ризик хакерських атак. Використання таких гаманців – чудовий спосіб захистити свої активи. Детальніше про аппаратні гаманці можна дізнатися https://www.web3.org.ua/kholodni-aparat … tovaliuty/ в цій цікавій статті.

Паперові гаманці, або paper wallets, – це ще один спосіб зберігати криптовалюту. Вони являють собою надруковані на папері ключі. З одного боку, такий метод забезпечує відсутність електронного сліду, що робить його безпечним з точки зору онлайн-загроз. З іншого боку, паперові гаманці можуть бути втрачені або пошкоджені, тому їх потрібно зберігати у надійному місці.

Також є біржові гаманці, які використовуються для зберігання криптовалюти на біржі. Це зручно для тих, хто активно торгує, але завжди є ризик втратити свої кошти через злом біржі або її банкрутство. Тому не рекомендується зберігати великі суми на біржах.

3

А ви купуєте криптовалюту чи майните?

4

Если вас интересует криптовалюта, обратите внимание на биткойн и биржу WhiteBIT. Здесь вы можете узнать, сколько стоят 10 биткойнов რამდენია 10 ბიტკოინი , изучить биткойн-статистику и инвестировать в биткойны. WhiteBIT – это платформа, которой я доверяю уже много лет. Продажа биткойнов здесь проходит просто и безопасно. Биткойн – это стабильность и перспектива для тех, кто ценит инвестиции с потенциалом.