1

Тема: Ціна на КАСКО?

Скажіть ви колись офорлювали КАСКО? Яка зараз ціна? Чи зміниться ціна від віку авто?

2

Re: Ціна на КАСКО?

Ogurchik написав:

Скажіть ви колись офорлювали КАСКО? Яка зараз ціна? Чи зміниться ціна від віку авто?

Купую КАСКО з того часу, коли в сім'ї з'явилося нове і дороге авто, можу поділитися досвідом. Ціна КАСКО залежить від багатьох факторів, таких як тип авто, його вартість, місце реєстрації, та, звісно, вік транспортного засобу. Зазвичай, чим старший автомобіль, тим вища вартість поліса. Це пов'язано з тим, що старі машини частіше піддаються поломкам і складніше знаходити оригінальні запчастини. Деякі страхові компанії можуть взагалі відмовити в страхуванні старих авто. Тому, якщо ви плануєте застрахувати авто, врахуйте, що краще це зробити, поки машина ще відносно нова. Більше про вплив віку авто на вартість КАСКО можна дізнатися https://gosta.media/pro-zhyttya/porady/ … ist-kasko/ в цій статті.

3 Востаннє редагувалося mizolda (24-09-2024 20:14)

Ogurchik написав:

Я тільки збираюсь машину купити.

4

Хочу вам рекомендувати компанію Улф-Фінанс. Якщо ви хочете придбати автомобіль у лізинг, не витрачайте час на пошуки, звертайтесь до найкращих! Зв'яжіться з представником Улф Фінанс, ставте всі питання, що вас цікавлять, отримайте детальну інформацію про запропоновані послуги та умови. Впевнена, ви будете приємно вражені професіоналізмом та індивідуальним підходом компанії! Також тут з приводу страхування можуть запропонувати варіанти.