1

Тема: нутрициолог

Может кто-то посоветовать, где в Киеве можно получить консультацию нутрициолога? Хотелось бы найти опытного специалиста, который поможет разработать персональный план питания, улучшить общее самочувствие и сбалансировать рацион. Сталкивался с разными рекомендациями, но хочется профессионального подхода и долгосрочных результатов.

2

Re: нутрициолог

Можу порадити звернутися до центру "Баланс", який пропонує професійні консультації нутриціолога в Києві. Вони розроблять персональний план харчування, враховуючи ваше здоров'я та індивідуальні потреби. Консультація нутриціолога включає аналіз раціону, корекцію ваги та рекомендації щодо нутритивної корекції. Досвідчений фахівець дієтолог-нутриціолог допоможе поліпшити ваше загальне самопочуття і досягти довгострокових результатів. Раджу спробувати, удачі.

3

А в якому питанні?

4

Може й мені варто буде звернутися, бо маю проблеми зі здоров'ям: у мене алергія. Я вже знайшла одне рішення: приймаю таблетки Еріус https://www.aerius.com.ua/ , які мені дійсно дуже добре допомагають, але причини точної цього захворювання не встановила. Може бути алергія також на харчові продукти.