1

Тема: Про гроші

Потрібна ваша порада. От така ситуація: взяв кілька мікрозаймів, тепер треба якось їх закрити, але всі разом це трохи забагато для мого бюджету. Можливо, є варіант позичити гроші на довший термін, щоб усе погасити і спокійно виплачувати? Хто знає, підкажіть, де краще шукати такі пропозиції.

2

Re: Про гроші

У твоїй ситуації краще звернути увагу на довгострокові кредити, щоб зняти навантаження. Я б радив подивитися на онлайн ресурс Кредит під кредит, там можна дізнатись де позичити гроші на великий термін для закриття мікрозаймів https://kredyt-pid-kredyt.com.ua/de-vzy … krozaymiv/ . Наприклад, сервіси типу SlonCredit чи MoneyVeo можуть запропонувати до 30 000 грн з довгим терміном погашення. Це зручно, бо ти зможеш зібрати всі свої борги в один кредит і платити значно менші щомісячні суми. Важливо обрати правильні умови, і це точно допоможе тобі полегшити фінансовий тягар.

3

Re: Про гроші

Я недавно искал, где лучше взять кредит, и столкнулся с той же проблемой — условия в банках часто запутанные, и сложно понять, что будет реально выгодно. Советую посмотреть сайт allcredits.in.ua, там можно удобно сравнить разные предложения от банков и микрофинансовых организаций. Очень удобно, что на сайте все кредиты представлены в одном месте, и можно быстро понять, где условия самые выгодные. Плюс ко всему, оформление часто происходит быстрее через онлайн-сервисы, чем в традиционных банках. Особенно если у тебя нет времени сидеть в очередях или разбираться в куче документов.