1

Тема: Цемент в мішках по 25 кг

Доброго дня, форумчани! Затіяли невеликий ремонт у квартирі у Львові. Потрібен цемент, але у невеликій кількості. Хтось знає, де можна купити якісний цемент у мішках по 25 кг? Не хочеться брати одразу тонну.

2

Re: Цемент в мішках по 25 кг

Привіт! Я нещодавно робив схожий ремонт і знайшов ідеальне рішення - цемент у мішках по 25 кг від компанії Будмат. Дуже зручно для невеликих робіт. Замовляв на їхньому сайті: https://budmat.lviv.ua/sypuchi-materialy/tsement/25-kg. Там можна вибрати потрібну кількість мішків, не переплачуючи за зайве. Якість цементу відмінна, добре підходить для різних задач. Замовлення оформив онлайн, що дуже зручно. Ціни виявилися дуже доступними, а доставку зробили швидко, прямо до дверей. Ще й консультант допоміг порадами щодо вибору. Якщо шукаєш якісний цемент у зручній упаковці - раджу звернутися до Будмат. Зекономиш і час, і гроші!

3 Востаннє редагувалося mizolda (25-11-2024 16:40)

А для чего именно нужен бетон? Для каких поверхностей?

4

Я заказала в «DFA – Декор Для Всех» микроцемент . Это идеальное решение для тех, кто хочет создать современный и стильный интерьер. Микроцемент позволяет получить гладкую, бесшовную поверхность, которая выглядит очень элегантно и современно. Я выбрала этот материал из-за его универсальности и долговечности. Кроме того, на сайте я нашла полезные советы по технологии нанесения, что очень помогло в процессе ремонта.