1

Тема: Сонячні батареї

Хто користується сонячними батареями для дому? Цікаво, наскільки вони реально знижують рахунки за електрику і як довго окуповуються? Чув багато різного, але не знаю, чи варто в це вкладатися. Хотілося б почути реальні відгуки від тих, хто вже це зробив. Які є підводні камені, про які не всі розказують?

2

Re: Сонячні батареї

У мене сонячні батареї стоять уже майже рік, і скажу так: економія на електриці дійсно відчутна, особливо влітку. Але важливо одразу правильно підійти до питання встановлення. Я звертався до Солар Макс , вони роблять сонячні електростанції під ключ, враховують усе — від твоїх потреб до особливостей ділянки. Це зручно, бо не треба самому розбиратися у всіх нюансах, вони все підбирають і налаштовують. А ще допомагають з оформленням документів. Тож якщо хочеш уникнути зайвого головного болю — це однозначно варіант.

3

Багато людей задоволених)

4

Я також знаю, що якісні акумулятори дійсно необхідні для надійного електропостачання. Які саме ви купували? Мене також зацікавили акумулятори EVE battery , адже їхня продукція виглядає дуже перспективно. Вони пропонують різноманітні моделі з хорошими характеристиками, які підходять для різних потреб. Якщо ви вже їх використовували, поділіться, будь ласка, своїм досвідом.