Тема: Зоотовари
Мій улюблений пес дуже грайливий, але старі іграшки вже не цікаві йому. Я б хотіла купити кілька нових, щоб розвеселити його. Можете порадити, де можна замовити якісні іграшки для собак?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Зоотовари
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Мій улюблений пес дуже грайливий, але старі іграшки вже не цікаві йому. Я б хотіла купити кілька нових, щоб розвеселити його. Можете порадити, де можна замовити якісні іграшки для собак?
У нашій домівці завжди є щось, що радує нашу чотирилапу. Не так давно я вирішила замовити іграшки для собак в MasterZoo. Їхній асортимент вразив: від м'яких іграшок до різних забавок для жування. Процес замовлення був простий і зручний, а доставка приємно здивувала своєю швидкістю. Якість товару відповідає всім очікуванням. Моя собака щаслива, а я задоволена сервісом. MasterZoo – це кращий вибір для вашого вихованця!
А может животное просто заболело? Вы обследовали собаку?
У моей собаки начались желудочные расстройства, так ему было не до игр. Повезла к ветеринару, думала, что что-то страшное произошло. Но врач просто дал препарат от глистов, а именно антигельминит Артериум Энвайр, который подходит для кошек, котят, щенков и собак мелких пород https://www.zooapteka.kiev.ua/arterium- … lya-koshek . И на мое удивление все прошло сразу почти. Теперь я могу в магазине Рыжий кот покупать не лекарства, а товары для активных игр. Тут и такое есть.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Зоотовари