1

Тема: Допоможіть з вибором смартфона

Планую купити Xiaomi Redmi 12 4/128 Midnight Black, але хочу дізнатися більше перед покупкою. Цікавить, як телефон справляється з роботою в соцмережах і під час перегляду відео. Ще питання щодо продуктивності: чи вистачає 4 ГБ оперативної пам’яті для багатозадачності, наприклад, коли відкрито кілька додатків одночасно? Хто вже користувався, поділіться враженнями.

2

Re: Допоможіть з вибором смартфона

Я користуюсь Xiaomi Redmi 12 4/128 уже два місяці, і телефон справляється з усіма задачами без проблем. Соцмережі, перегляд відео на YouTube або в браузері йдуть плавно, навіть якщо відкрито декілька додатків. 4 ГБ оперативної пам’яті вистачає для повсякденних задач, хоча для важких ігор або більш складних програм її може бути замало, але в цілому працює стабільно.

3

А як з камерою? Я часто фотографую, тому якість знімків важлива. Цікавить, чи гарно камера знімає при денному та нічному освітленні, і чи є якісь цікаві режими для зйомки? Ще хвилює, наскільки довго тримає заряд батарея, бо іноді доводиться активно користуватися телефоном протягом дня.

4

Камера в Xiaomi Redmi 12 досить хороша для свого цінового сегменту. При денному світлі фото виходять чіткими та яскравими, кольори природні. В умовах слабкого освітлення якість трохи падає, але все одно знімки виглядають достойно. Є кілька цікавих режимів, таких як портретний і нічний, які покращують якість знімків. Щодо батареї — вона на 5000 мАг, і це дозволяє користуватися телефоном https://mi.ua/ru/products/mobile/xiaomi … black.html цілий день без підзарядки. Навіть при активному використанні — перегляді відео, спілкуванні в месенджерах та інтернеті — телефон легко витримує до вечора. Якщо ти хочеш більше дізнатися про цю модель або знайти хорошу пропозицію, рекомендую подивитися на mi.ua. Там багато корисної інформації: характеристики, відгуки, акції. Можна швидко оформити покупку з доставкою, і сервіс у них завжди на висоті.
https://i.ibb.co/VVnJ6jx/Image.png