1

Тема: Побудувати особисті кордони

Я відчуваю, що люди часто не поважають мої особисті кордони, і це стає все більшою проблемою для мене. Мені здається, що я не можу адекватно захистити свій особистий простір та час. Чи має хтось досвід, як ефективно встановити та підтримувати ці кордони? Що робити, аби люди ставились до цього з розумінням?

2

Re: Побудувати особисті кордони

Те, що ти описуєш, справді може створити неприємні відчуття та стрес. Встановлення та підтримка особистих кордонів — це важлива частина самоповаги та самозахисту. Психолог Романова Наталія може допомогти тобі працювати над цим через її послуги психолога . Наталія допоможе тобі визначити твої основні кордони, навчити, як їх комунікувати іншим та відстоювати. Вона використовує різноманітні техніки, щоб ти міг зрозуміти свої потреби та навчитися їх адекватно висловлювати, що є ключем до здорових і поважних взаємовідносин. Не бійся звернутися до неї, адже розуміння та встановлення твоїх кордонів покращить якість твого життя.

3

Психологи дійсно можуть допомогти, навіть в дуже складних ситуаціях.

4

А у нас в родині така ситуація, що психолог знадобився алкогольно залежному родичу. Знайшла допомогу для нього тут https://med-zahid.com.ua/ua/ Вони пропонують різні програми лікування та підтримки, які можуть бути корисними. Це важливий крок для нашого родича, адже професійна допомога може змінити його життя на краще. Ми сподіваємось, що з часом він зможе подолати цю проблему і повернутися до нормального життя.