1

Тема: Шукаю маркетингову агенцію

Вітаю! Зараз шукаю маркетингову агенцію для нашого стартапу. Можете порадити, як обрати найкращу? Що є важливішим: вартість послуг, досвід команди, їхні попередні досягнення чи, можливо, щось інше? Також цікаво, чи варто звертати увагу на їхні спеціалізації у певних галузях? Буду вдячний за вашу думку!

2

Re: Шукаю маркетингову агенцію

Я дуже задоволена роботою маркетингової агенції Foxy-IT! Вони пропонують повний спектр послуг для успішного просування у соціальних мережах, що дійсно допомогло моєму бізнесу зрости. Особливо хочу відзначити їхню професійність і відповідальність. Завдяки детальному аналізу моєї цільової аудиторії, вони розробили ефективну стратегію, яка привела до збільшення кількості підписників і продажів. Також їхні фахівці оперативно реагують на будь-які зміни і завжди готові надати кваліфіковану консультацію. Щиро рекомендую посулги Foxy-IT https://www.foxy-it.com.ua/uk/  всім, хто хоче підняти свій бізнес на новий рівень!

3

vayaboha написав:

Вітаю! Зараз шукаю маркетингову агенцію для нашого стартапу. Можете порадити, як обрати найкращу? Що є важливішим: вартість послуг, досвід команди, їхні попередні досягнення чи, можливо, щось інше? Також цікаво, чи варто звертати увагу на їхні спеціалізації у певних галузях? Буду вдячний за вашу думку!

Що саме вас цікавить?

4

Чи не думали ви про просування сайту крауд-посиланнями? Це потужний інструмент для зростання та розвитку кожного бізнесу. А ще сервіс з крауд-маркетингу Referr, який хочу порадити вам до співпраці, надасть вам доступ до різноманітних ідей, що допоможуть розширити ваші стратегії маркетингу та реклами. Обговоріть з ними свої побажання, озвучте результати, котрих хочете досягнути в поставлені терміни, та вам запропонують варіанти рішень. Про їх результати можна почитати на сторінці з відгуками клієнтів.