1

Тема: Декор з дерева для офісу

Я зараз займаюся ремонтом офісу і хочеться додати трохи тепла та унікальності в інтер'єр. Думав про дерев'яний декор — щось не дуже велике, але таке, що одразу буде привертати увагу. Може, у когось є поради, де можна знайти гарні дерев'яні вироби для офісу, які не будуть виглядати занадто громіздко, але точно додадуть атмосфери?

2

Re: Декор з дерева для офісу

Так,  дерев'яний декор — це супер вибір для офісу! Він додає елегантності та затишку, і точно не буде виглядати занадто "офіційно". Мені здається, що для офісу ідеально підійдуть різні стильні акценти: від дерев'яних годинників до рамок для фотографій або навіть невеликих дерев'яних карт України. Я от на CraftBoxUA натрапив на купу класних речей — у них є і подарунки та вироби з дерева ручної роботи, і для офісу зручні варіанти, як для столу, так і для стін. Наприклад, дерев'яні підставки для канцтоварів або стильні плакати з дерева виглядають дуже сучасно і додають інтер'єру особливого шарму. Такий декор чудово поєднується з будь-яким офісним стилем — навіть у мінімалістичному або креативному середовищі.