1

Тема: Короп на макуху

Хочу спитати поради у досвідчених рибалок щодо ловлі коропа. Чув, що макуха — це топова приманка для цього, але не зовсім знаю, як правильно її використовувати. Яка макуха краще підходить для карпа, чи є якісь секрети приготування і як подавати? Дехто каже, що потрібно додавати ще якісь добавки або аромати. А чи є різниця між днями для рибалки, чи короп однаково активно клює на макуху в будь-який час року?

2

Re: Короп на макуху

Так, ловити коропа на макуху — це перевірений спосіб, який працює майже завжди. Якщо говорити про саму макуху, то можна використовувати як класичну, так і з додаванням ароматизаторів. У мене, наприклад, часто добре працює макуха з ваніллю або медом — вони підходять для спокійних водойм, де короп не надто активний. Щодо того, як подати — спробуй на донку з кормушкою або використовуючи "підсипку" макухи на місці лову. Є на сайті Український Риболов чудова стаття про рибалка на макуху https://ukrainianfishing.com.ua/tehnika … -na-makuhu , де якраз розбираються всі нюанси, від приготування до використання цієї приманки в різних умовах. Якщо хочеш отримати більше інсайтів, там точно знайдеш, як правильно підібрати час і місце для такої рибалки!