1

Тема: Де краще зробити блефаропластику?

Моя дружина зараз думає над блефаропластикою, тому що починають з'являтися "втомлені" очі та дрібні зморшки навколо очей. Вона не зовсім розуміє, як довго триває відновлення після такої операції, і чи буде це боляче. Її також турбує питання можливих ризиків — чи є щось, про що варто знати перед операцією?

2

Re: Де краще зробити блефаропластику?

Блефаропластика — це досить популярна процедура, і більшість пацієнтів після неї не мають серйозних проблем. Відновлення може тривати від кількох днів до кількох тижнів, залежно від обсягу операції. Спочатку буде невелика набряклість, синці, але це нормальне явище. Важливо дотримуватись усіх рекомендацій лікаря щодо догляду після операції, щоб уникнути ускладнень.

3

Щодо болю — більшість пацієнтів відзначають, що після операції відчувають не стільки біль, скільки дискомфорт через набряк і стиснення в зоні очей. Лікарі зазвичай прописують знеболювальні, і цього цілком вистачає, щоб перенести відновлення без проблем. Ризики є, але вони мінімальні, якщо все робити правильно і звертатися до досвідченого хірурга.

4

yaroslavs написав:

Щодо болю — більшість пацієнтів відзначають, що після операції відчувають не стільки біль, скільки дискомфорт через набряк і стиснення в зоні очей. Лікарі зазвичай прописують знеболювальні, і цього цілком вистачає, щоб перенести відновлення без проблем. Ризики є, але вони мінімальні, якщо все робити правильно і звертатися до досвідченого хірурга.

Я наприклад дуже швидко відновилась. Робила блефаропластику https://truebeauty.com.ua/plastichna-hi … oplastika/ нещодавно в цій клініці. Тут дійсно використовують сучасні методи, і біль був мінімальний — більше дискомфорт від набряклості.
Операція тривала всього годину, а через тиждень я вже виглядала набагато краще. Мої очі стали більш відкритими, зморшки пропали, і я відчуваю себе набагато молодшою. Я дуже вдячна лікарям клініки за професіоналізм і післяопераційний догляд. Якщо ви думаєте про цю операцію, рекомендую звертатися саме до них — результат мене дуже порадував!