1

Тема: Як заощадити на квитках?

Привіт, друзі! Хтось може підказати, як можна зекономити на автобусних квитках, але так, щоб і сервіс залишався на нормальному рівні? Часто доводиться подорожувати, тому цікавлять будь-які лайфхаки чи перевірені варіанти.

2

Re: Як заощадити на квитках?

Можу порадити бронювати квитки заздалегідь, особливо на популярні маршрути. Наприклад, ти можеш замовити квитки на автобус Дружківка - Одеса https://skyexpress.lg.ua/rejsi-avtobusi … ivka-odesa через компанію "Скай Експрес". У них на сайті інколи бувають акції, плюс, якщо бронюєш онлайн, то зручно одразу бачити всі ціни та вибирати місця, які тобі до вподоби. Вони завжди пропонують актуальні маршрути, а автобуси чисті та комфортні, з професійними водіями. Я так їздив минулого літа, і це реально допомогло трохи заощадити, але без втрати якості обслуговування. Рекомендую!

3

babawka написав:

Привіт, друзі! Хтось може підказати, як можна зекономити на автобусних квитках, але так, щоб і сервіс залишався на нормальному рівні? Часто доводиться подорожувати, тому цікавлять будь-які лайфхаки чи перевірені варіанти.

А куди ви зібрались їхати?

4

Дивіться, ось такий варіант. На сайті MyBus можна замовити квитки на автобуси, я сама нещодавно замовляла квитки на автобус: Одеса - Берлін . Це дуже зручно, адже можна вибрати потрібний час та місце відправлення, а також оплатити квиток безпосередньо через сайт. Весь процес займає мінімум часу, і можна бути впевненим, що все організовано на найвищому рівні.