1

Тема: На коропа

Може хтось поділиться секретами успішного лову коропа взимку? Чув, що вони в цей час менш активні, але все ж можливо їх впіймати. Які приманки або способи працюють найкраще? Дуже потрібна порада, бо хочу спробувати щось нове цього сезону!

2

Re: На коропа

Короп взимку дійсно менш активний, але якщо підібрати правильну тактику, улов точно буде. Я б радив використовувати невеликі приманки з привабливим запахом, які працюють навіть у холодній воді. Особисто я завжди знаходжу ідеальні варіанти у фірмовому інтернет-магазині Lucky John. Там можна купити приманки для зимової риболовлі , які підходять і для коропа. Особливо зверни увагу на атрактанти — вони можуть дати суттєву перевагу. А ще важливо правильно обрати місце ловлі, бо взимку короп любить ховатись у глибоких ямах. Удачі!

3

Dralde написав:

Може хтось поділиться секретами успішного лову коропа взимку? Чув, що вони в цей час менш активні, але все ж можливо їх впіймати. Які приманки або способи працюють найкраще? Дуже потрібна порада, бо хочу спробувати щось нове цього сезону!

Головне обрати вдало приманку)

4

А ще, для ловлі цієї конкретної риби можете спробувати використовувати коропові кораблики https://ibis-gear.com/rybalstvo/korablyky/ - ось такі. Як такий товар застосувати читайте в описі. Особисто я ще не пробувала, але дуже цікаво. Я в магазині ІБІС багато товарів вже замовляла. Все відмінної якості та швидко доставляють.