Тема: Доставка товару на Amazon, ETSY з України до США
Цікавить доставка товару з України у США, які компанії зараз можуть запропонувати найкращі умови, порадьте перевірені з гарними цінами та позитивними відгуками?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Удобрения » Доставка товару на Amazon, ETSY з України до США
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Цікавить доставка товару з України у США, які компанії зараз можуть запропонувати найкращі умови, порадьте перевірені з гарними цінами та позитивними відгуками?
Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом доставки товарів з Amazon та ETSY https://globalpost.ua/delivery-amazon-etsy-ebay/ якщо ви, як і я, шукаєте найкращі ціни та терміни, то GlobalPost – це те, що вам потрібно. Я неодноразово замовляла товари для перепродажу, і саме ця компанія дозволила мені швидко отримувати товар та заробляти більше. Раніше я пробувала інші служби доставки, але постійно виникали проблеми: то митниця затримувала товар, то доводилося платити більше, ніж планувала. З GlobalPost все інакше – вони беруть на себе всі митні нюанси і роблять усе так, щоб клієнт отримав товар максимально швидко і без зайвих витрат. Окремо хочу відзначити їхню комунікацію – підтримка завжди на зв’язку, дає поради щодо оформлення замовлення, допомагає вибрати оптимальний варіант доставки. Я зараз замовляю виключно через них, і вам теж рекомендую! Якщо хочете працювати без нервів і зайвих витрат, спробуйте GlobalPost – і не пошкодуєте.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Удобрения » Доставка товару на Amazon, ETSY з України до США