1

Тема: Як правильно купувати модульний будинок у Львові?

Привіт! Планую будівництво у Львові і хочу мінімізувати всі можливі проблеми. Які найпоширеніші помилки допускають люди при виборі забудовника? Чого варто уникати?

2

Re: Як правильно купувати модульний будинок у Львові?

Найпоширеніша помилка – це довіра дешевим цінам. Дуже багато людей ведуться на «вигідні пропозиції», а потім отримують неякісні матеріали, економію на утепленні чи проблеми з фундаментом. Також багато хто не перевіряє реальні відгуки. Якщо забудовник на ринку давно, у нього точно є клієнти, які готові поділитися досвідом. Найкраще – знайти такі відгуки самостійно, а не лише на сайті компанії.

3

Я б порадив не економити на фундаменті та покрівлі. Деякі компанії люблять оптимізувати витрати на першому етапі, а потім будинок починає просідати чи дає тріщини через кілька років. Якщо тобі кажуть, що «можна зекономити на основі» – тікай. Краще заплатити трохи більше, ніж потім витрачати вдвічі більше на ремонт.

4

kateryna написав:

Я б порадив не економити на фундаменті та покрівлі. Деякі компанії люблять оптимізувати витрати на першому етапі, а потім будинок починає просідати чи дає тріщини через кілька років. Якщо тобі кажуть, що «можна зекономити на основі» – тікай. Краще заплатити трохи більше, ніж потім витрачати вдвічі більше на ремонт.

Я теж в цьому нічого не тямив, коли вирішив будувати, але коли довірив будівництво будинку у Львові https://roma-wood.com/budivnytstvo-modu … u-lvovi-2/ компанії Ромавуд все стало на свої місця. Вони реально ведуть тебе крок за кроком. Вони допомогли ще на етапі вибору матеріалів – пояснили, де можна зекономити, а де краще цього не робити.
Потім був чіткий план будівництва – всі роботи розписані, терміни зрозумілі, причому вони їх дотрималися, що зараз рідкість. Ще одна річ, яка мені сподобалася – це супровід навіть після завершення будівництва. Якщо якісь питання виникли вже після заселення, вони не відморозилися, а реально допомогли. Тому, якщо шукаєш забудовника, який не зникне після здачі, це хороший варіант.
https://i.imgur.com/O9jucmQ.png