1

Тема: Хочу обрати компанію для створення сайту!

Є сумніви щодо вибору між місцевими компаніями та закордонними розробниками. Багато хто каже, що за кордоном роблять якісніше, але ціни там значно вищі. Чи є сенс шукати іноземних підрядників, чи можна знайти хороших розробників у нашій країні за адекватну ціну?

2

Re: Хочу обрати компанію для створення сайту!

Зарубіжні компанії часто мають вищий рівень сервісу, але це не означає, що у нас немає хороших фахівців. Просто треба шукати не «дешевих», а досвідчених. Іноземні підрядники беруть більше, але часто вони просто використовують ті ж технології, що й наші спеціалісти.

3

Якщо в тебе складний проєкт, то іноді дійсно варто подивитися на зарубіжні компанії. Але в більшості випадків можна знайти хороших місцевих розробників, просто потрібно ретельно перевіряти їхні роботи. Головне – це не де вони знаходяться, а як вони підходять до справи.

4

kateryna написав:

Якщо в тебе складний проєкт, то іноді дійсно варто подивитися на зарубіжні компанії. Але в більшості випадків можна знайти хороших місцевих розробників, просто потрібно ретельно перевіряти їхні роботи. Головне – це не де вони знаходяться, а як вони підходять до справи.

Думаєш між місцевими та закордонними розробниками? Ситуація така: за кордоном дійсно можуть робити якісно, але ціни там часто в 2-3 рази вищі. Я теж спочатку думав шукати когось із Європи, але в результаті вибрав Сайтматіка – і не пошкодував.
Вони роблять сайти на рівні топових західних компаній, але за набагато адекватніші гроші. Плюс важливо, що ти можеш спілкуватися з ними без мовного бар’єру, швидко вирішувати всі питання. Якщо бюджет не безмежний, а якість важлива – краще обирати крутих розробників у нашій країні.
https://i.imgur.com/p4P3WZe.png