yaroslavs написав:Використовую сітчасті фільтри системи поливу. Дуже раджу звернути увагу на їхню міцність і здатність очищати воду від піску та інших частинок. Купив фільтр з нержавіючою сіткою, тому що він не іржавіє і служить довго. Важливо стежити за станом фільтра, щоб він не засмічувався. Я купував у магазині, де можна отримати консультацію щодо вибору потрібної моделі.
У мене в системі поливу постійно забивалися фільтри і вода погано проходила. Вирішив купити сітчастий фільтр, щоб позбавити систему зайвих частинок. Звернувся до вже перевіреного інтернет-магазину СпецПоливСервіс там мені порадив купити фільтр сітчастий https://poliv-service.kiev.ua/g10646652 … hatye-dlya з дрібною сіткою, щоб максимально очищати воду перед подачею в систему.
Взяв, поставив — і одразу відчув різницю. Шланги не забиваються, нормальний тиск, вода проходить без проблем. А головне – фільтр легко чистити, не треба розбирати всю систему. Доставили швидко, як обіцяли. Якщо у вас проблеми із забрудненою водою, то фільтр із СпецПоливСервіс — це саме те, що вам потрібно.