1

Тема: Хочу поставити рейкову стелю на балконі!

Доброго дня! Хочу поставити рейкову стелю на балконі. Яка найкраща опція для вулиці, щоб стеля витримала сонце і дощ, не втратила вигляд? Що порадите щодо стійкості до зовнішніх умов?

2

Re: Хочу поставити рейкову стелю на балконі!

Для балкона варто вибирати рейкову стелю з алюмінію або спеціального ПВХ, який має захист від ультрафіолету та вологостійкість. Вони витримують прямі сонячні промені та дощ. Я ставив алюмінієву стелю на балконі, і вже кілька років вона не змінилася, навіть під впливом сонця та дощів. Знову ж таки, зверни увагу на покриття, яке повинно бути стійким до впливу навколишнього середовища.

3

Я б порекомендував вибирати стелю з матеріалів, які мають захист від сонця і вологи. Наприклад, стелі з ПВХ або алюмінію з спеціальним покриттям для вулиці. Вони чудово витримують перепади температури, вологу та УФ-промені. Я особисто ставив таку стелю на балкон, і вона чудово показала себе навіть в спеку та під дощем. Це довговічне рішення для відкритих приміщень.

4

kateryna написав:

Я б порекомендував вибирати стелю з матеріалів, які мають захист від сонця і вологи. Наприклад, стелі з ПВХ або алюмінію з спеціальним покриттям для вулиці. Вони чудово витримують перепади температури, вологу та УФ-промені. Я особисто ставив таку стелю на балкон, і вона чудово показала себе навіть в спеку та під дощем. Це довговічне рішення для відкритих приміщень.

Я якраз нещодавно ставив таку в ванну. Мене цікавила рейкова стеля тому скористався ось цим сайтом, щоб дізнатися більше про неї, там же й замовив, бо друзі порадили, і не помилився. Підказали мені конкретно, який тип рейкової стелі підходить для вологих приміщень, і як її краще встановити. Прийшло все в ідеальному стані, запаковано добре.
Встановлював сам, хлопці ще відеоінструкцію дали — так що проблем не виникло. Ванна виглядає шикарно, стеля тримається чудово, навіть волога їй не страшна. Виглядає все естетично, чисто. Рекомендую, якщо хочеш, щоб і виглядало, і не псується з часом!