Тема: Цікавлять рейкові стелі в сучасному дизайні!
Доброго дня! Що скажете про рейкові стелі в сучасному дизайні інтер’єрів? Мені цікаво, як вони виглядають в різних стилях: модерн, мінімалізм, хай-тек. Чи підходять вони до кожного з цих напрямків?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Выбираем мини-трактор » Цікавлять рейкові стелі в сучасному дизайні!
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Доброго дня! Що скажете про рейкові стелі в сучасному дизайні інтер’єрів? Мені цікаво, як вони виглядають в різних стилях: модерн, мінімалізм, хай-тек. Чи підходять вони до кожного з цих напрямків?
Рейкові стелі прекрасно виглядають в сучасних інтер’єрах, особливо в мінімалізмі або хай-теку. Вони додають простору строгість і водночас можуть створювати ефект легкості. Я ставив таку стелю в своєму сучасному офісі, і вона чудово вписалася в концепцію простоти та лаконічності. Вибір матеріалу також важливий: матові або глянцеві рейки виглядають по-різному залежно від освітлення, тому варто грати з фактурами.
Я бачив нещодавно рейкові стелі в одному дизайнерському проекті — виглядало дуже круто. Вони добре поєднуються з хай-теком, адже підкреслюють стиль "холодного" мінімалізму. Однак у більш теплих стилях, типу скандинавського, вони можуть виглядати надто строго. Для таких стилів краще обирати варіанти з дерев’яними вставками або комбінацією матеріалів.
Я бачив нещодавно рейкові стелі в одному дизайнерському проекті — виглядало дуже круто. Вони добре поєднуються з хай-теком, адже підкреслюють стиль "холодного" мінімалізму. Однак у більш теплих стилях, типу скандинавського, вони можуть виглядати надто строго. Для таких стилів краще обирати варіанти з дерев’яними вставками або комбінацією матеріалів.
Я ставив рейкову стелю в стилі хай-тек у своїй квартирі, і все виглядає шикарно. Так ось, сайт https://reykova-stelya.com.ua/ реально мені допоміг в виборі.
Там можна знайти не тільки різні варіанти стель, але й поради щодо того, який стиль підходить для яких приміщень. Якщо у тебе стиль мінімалізм або модерн, рейкові стелі будуть виглядати дуже стильно і лаконічно. Але для класики або чогось більш теплого можна вибрати інші матеріали, тому сайт підкаже, як не помилитися в виборі. Особисто я дуже задоволений результатом, рейкова стеля просто супер, а монтаж — це вже дрібниці, головне, що все виглядає на рівні.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Выбираем мини-трактор » Цікавлять рейкові стелі в сучасному дизайні!