1

Тема: Де знайти якісну діджитал агенцію?

Працюємо над запуском сервісу для бронювання хендмейд-майстер-класів по всій Україні. Платформа майже готова, залишилось тільки якісно вийти в онлайн, заявити про себе, побудувати бренд і залучити перших клієнтів. Самому не встигаю це тягнути, тому хочу знайти діджитал агенцію, яка не просто "візьме в роботу", а реально допоможе прорватися. Є у когось на прикметі надійні варіанти?

2

Re: Де знайти якісну діджитал агенцію?

Схожа задача була у мого знайомого, коли він запускав платформу для локального туризму. Головне — не кидатися на гучні назви. Шукай діджитал-команду, яка працює з малим і середнім бізнесом, має досвід саме з інтернет-продуктами й орієнтується на довгостроковий результат, а не лише на перші лайки. Обов’язково перевір портфоліо та кейси.

3

Якраз не хочу знову витратити бюджет на "гучні обіцянки без результату". Можеш порекомендувати когось конкретного, з ким особисто працював? Було б круто, якби вони вміли не лише трафік гнати, а й допомагали з контентом, аналітикою, позиціонуванням — щоб комплексно підійшли.

4

Можу порекомендувати перевірений варіант — сервіс seowritely.org. Вони більше, ніж просто діджитал агенція: це платформа з глибоким підходом до просування онлайн-проєктів. Команда працює комплексно — від глибокого аналізу цільової аудиторії до написання SEO-оптимізованого контенту та моніторингу результатів. Вони дуже круто вибудовують стратегію, яка працює на довгострокову перспективу. Я з ними співпрацював при розвитку онлайн-школи, і результат перевершив очікування: трафік зріс у 2,5 рази за 3 місяці, а кількість заявок — удвічі. Все чітко, без води, з регулярною аналітикою та підтримкою. Однозначно рекомендую.
https://i.postimg.cc/7LgNM50d/cropped-Blue-Orange-Bold-Corporate-Marketing-Agency-Rocket-Logo-2.png