1

Тема: Як обрати хороші комплекти вишиванок?

Доброго дня! Шукаємо сімейні комплекти вишиванок для нашої родини. Діти ще маленькі, але хочемо, щоб у нас була єдина тема на свята. Які інтернет-магазини, на вашу думку, пропонують такі комплекти?

2

Re: Як обрати хороші комплекти вишиванок?

Ми з родиною шукаємо сімейні вишиванки для свят. Знайшли магазин, де можна купити комплекти для дорослих і дітей одночасно. Вишиванки там виготовляють на будь-який смак, і є багато моделей, які можна підібрати для кожного члена родини. Вони зручні і якісні, а головне — мають вишивку, що підходить для святкових заходів.

3

Для нашої родини ми обрали комплект вишиванок, який виглядає дуже гармонійно. У магазині є великий вибір, де можна підібрати комплекти для всіх вікових груп, і ми знайшли такі моделі, що підходять навіть для найменших дітей. Для нас було важливо, щоб одяг був не тільки святковим, але й зручним для носіння.

4

kateryna написав:

Для нашої родини ми обрали комплект вишиванок, який виглядає дуже гармонійно. У магазині є великий вибір, де можна підібрати комплекти для всіх вікових груп, і ми знайшли такі моделі, що підходять навіть для найменших дітей. Для нас було важливо, щоб одяг був не тільки святковим, але й зручним для носіння.

Я нещодавно купував парні комплекти вишиванок https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-vysh … vanok-181/ для нашої родини і просто в захваті від того, як все виглядає! Я давно шукав магазин, де можна знайти такі комплекти для всієї родини, але переважно все, що знаходив, виглядало якось не дуже продумано або погано пошите.
Але в "ЕТНОХАТІ" це не так! Комплекти виготовлені з якісних матеріалів, вони не тільки гарно виглядають, а й дуже зручні. Нам з дружиною та дітьми було комфортно в цих вишиванках цілий день. Тканина не натирає, не жарка, а сама вишивка дуже акуратна. Я можу впевнено сказати, що це одні з найкращих вишиванок, які я бачив, і їхня якість набагато краща за більшість пропозицій, що я бачив на ринку.
Можна сміливо радити цей магазин для сімейних покупок. Вартість теж цілком прийнятна, порівняно з іншими магазинами, де я купував вишиванки раніше. Так що якщо хочеш стильно одягнути всю родину, обов'язково заглянь на сайт "ЕТНОХАТИ".
https://i.imgur.com/KgVKggh.png