1

Тема: Ремонт корпусу авто

Потрібна ваша порада. Є деякі пошкодження на корпусі авто, які треба якось привести до ладу. Чув, що можна використовувати епоксидну смолу для ремонту таких речей, але не знаю, наскільки це довговічно і який ефект буде. Може хтось вже робив такі роботи і має чим поділитися?

2

Re: Ремонт корпусу авто

Для ремонту корпусу авто епоксидка — топова штука. Можу порадити купити епоксидну смолу Epoksar, яку можна знайти в MyGarden. Вона дуже міцна, добре тримається на металі й захищає від вологи та іржі, що важливо для машини. Я використовував її для ремонту пошкоджених ділянок на своїй машині — після обробки все виглядало як нове, та ще й додатково захищено від корозії. Смола ідеально розтікається і затвердіває без бульбашок, а при шліфуванні поверхня виходить рівненька. Вже більше року тримається без тріщин чи пошкоджень!

3

А що вам радив офіційний дилер?

4

Я все для ремонту свого Порше тільки через офіційного дилера https://dealer.porsche.com/ua/kyivairport/uk-UA замовляю. Я завжди знаю, що тут мощу замовити оригінальні запчастини та отримати їх вчасно. В оригінальності нема жодних сумнівів. Вони дбають про своїх клієнтів та гарантують завжди найвищу якість.

5

Доброго дня! Маю питання до тих, хто вже мав справу з фарбуванням. Потрібно оновити капот і дах — фарба вицвіла. Шукаю у Києві сервіс, де не завищують ціни, пояснюють, що й до чого, і не змушують перефарбовувати все авто без потреби. Реальні поради дуже вітаються!

6

Пару недель назад делал покраску авто в Киеве https://iron-master.com.ua/service/farb … tomobilya/  после неприятного инцидента — кто-то поцарапал бок на парковке, да ещё и не извинился. Начал искать СТО, наткнулся на IRON MASTER — решил рискнуть, и не прогадал. Во-первых, очень адекватные цены. Во-вторых, мастера действительно профессионалы, видно по качеству — ни одного потёка, ровный слой, цвет в цвет. Отдельно скажу про отношение — всё вежливо, объяснили, что и как будут делать, показали этапы. Сейчас у них есть скидка -10% на заправку кондиционера — я тоже сделал, и кондишн дует как новенький. А ещё они дают гарантию на все работы, и это добавляет уверенности. Кузовным ремонтом тоже занимаются, и по словам клиента, который ждал вместе со мной, делают без тяп-ляп. Теперь, если кто спросит, где «покраска авто Киев» — сразу советую IRON MASTER.