1

Тема: Хочу літній павільйон на дачу

Хтось ставив літній павільйон на дачі? Хочу зробити собі зону відпочинку на свіжому повітрі, де можна буде зранку пити каву, ввечері смажити шашлик або просто перечекати спеку в тіні. Бажано щось естетичне, але щоб не здувало першим же буревієм. Не можу визначитись: брати щось дерев’яне, металеве чи тканинне? Читав, що тканинні дешевші, але не впевнений у їхній надійності. Може, хтось вже щось ставив і може підказати? Цікавить, де краще шукати, і на що звертати увагу при виборі.

2

Re: Хочу літній павільйон на дачу

Я купувала минулого літа металевий павільйон, дуже задоволений. Вибрала алюмінієву конструкцію з антикорозійним покриттям, бо дерев’яний хотів, але боявся, що через рік-півтора з'їсть дощ і сонце. Встановили вдвох з братом за півдня, стоїть як вкопаний, бурі витримав без проблем. Тканинні, на мій погляд, — це хіба для кілька разів на сезон. Якшо вже ставити, то ставити шось надійне. До речі, брала не на ринку, а в магазині, де гарантія, повернення, сервіс — все як має бути. Дизайн сучасний, сірий матовий каркас і темна покрівля — пасує до будь-якого ландшафту.

3

Дякую тобі, дуже корисно, особливо щодо конструкції і часу встановлення. До речі, а ти сама обирала чи тобі хтось радив? Бо я коли починаю шукати в інтернеті — очі розбігаються, там такі варіанти, що вже не розумієш, чим вони реально відрізняються. І ще одне — ти десь в мережі брав чи в місцевому магазині? Якщо в інтернеті, то чи все приїхало ціле, без пошкоджень?

4

Я б порадила тобі глянути на садові павільйони в METRO https://www.metro.ua/chomu-metro/produc … j-pavilyon  Там якраз є хороший вибір — і металеві, і дерев’яні, і тканинні. Якщо хочеш щось міцне і сучасне, бери металевий — вони з алюмінію або сталі, витривалі до дощу й сонця, виглядають стильно й не вимагають догляду. А от якщо хочеш природного затишку — дерев’яні варіанти виглядають дуже атмосферно, хоча потребують більше догляду. В METRO є й тканинні моделі — легкі, мобільні, ставиш на літо й знімаєш восени, ідеально для тимчасового варіанту. Асортимент досить широкий, а якість хороша, сама перевіряла. Якщо є картка METRO — можеш ще й добре зекономити.

https://cdn1.jysk.com/getimage/wd3.medium/247875