yaroslavs написав:А що можеш сказати про умови оренди та безпеку в "Кристалі"? Для мене важливо, щоб був стабільний доступ до електроенергії і охорона на місці. Мій бізнес залежить від безперебійної роботи техніки, тому стабільність електропостачання критично важлива. Якщо є можливість, хотілося б дізнатися більше про резидентів цього бізнес-центру та як у них складаються справи.
Можу рекомендувати бізнес-центр в Києві bc-crystal.com під назвою Кристал. Це єдиний бізнес-центр класу Б+ на Лівому березі Києва з дизельним генератором, що гарантує стабільне електропостачання, а також цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Це іміджовий проект, який поєднує сучасні технології та архітектурні рішення.
Архітектурна майстерня, яка його проектувала, має високий рівень, і в будівлі продумано все до дрібниць. Серед резидентів багато успішних компаній, а офіси можна підлаштувати під будь-які потреби. У "Кристалі" є кафе "Маттео", де можна смачно пообідати або провести бізнес-ланч. Всі необхідні умови для продуктивної роботи тут забезпечені, а близькість до метро робить його ще більш зручним.