Тема: Ціни і оформлення автоцивілки
Цікаво а на всі марки авто однакова ціна на автоцивілку? Якщо скажімо я поїду в село і там її куплю, це вийде дешевше?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Удобрения » Ціни і оформлення автоцивілки
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Цікаво а на всі марки авто однакова ціна на автоцивілку? Якщо скажімо я поїду в село і там її куплю, це вийде дешевше?
Дуже цікаве питання, і насправді багато хто думає, що ціна автоцивілки залежить від марки авто — типу, чим дорожча машина, тим дорожча страховка. Але тут важливі інші параметри: об’єм двигуна, тип транспорту, місце реєстрації, вік водія, стаж, іноді навіть наявність знижок або франшизи.
Щодо «дешевше в селі» — справді, буває таке, що в менших населених пунктах тарифи нижчі через зменшені коефіцієнти за регіоном. Але це не завжди так і не у всіх компаній. І все одно навіть якщо ви будете купувати поліс в селі, тарифи будуть розраховуватись в залежності від місця реєстрації авто.
Про все це детально розписано в цій статті: https://denzadnem.com.ua/blogy/korysni-porady/208497 — там є відповіді на найпоширеніші питання і навіть приклади з цінами. Раджу почитати!
для мене досить корисна інформація, то ж дякую
Я завжди обираю надійність і стабільність — саме тому користуюсь послугами страхової ТАС. Тут усе чітко, прозоро і зручно. Неодноразово оформлював різні види страхування — від авто до медичного. Консультації на високому рівні, менеджери завжди допоможуть.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Удобрения » Ціни і оформлення автоцивілки