Тема: Доставка квітів у Львові
Нещодавно я вперше скористався сервісом доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv і не можу не поділитися своїм досвідом. Шукав щось особливе для мами на день народження, бо, на жаль, сам не мав змоги приїхати. Хотілося чогось вишуканого, гарно оформленого та доставленого точно вчасно. Після недовгих пошуків зупинився на Proflowers, і жодного разу не пошкодував про свій вибір.
Сайт простий і зручний: усе чітко розділено по категоріях, є великий вибір букетів — від класичних троянд до нестандартних композицій. Сподобалося, що до кожного букета є якісне фото, детальний опис і вказана ціна без прихованих доплат. Замовлення оформив за лічені хвилини — просто обрав букет, додав листівку, залишив контактні дані та вказав точний час доставки.
Особливу подяку хочу висловити кур’єру, який доставив букет рівно в обумовлений час, із посмішкою та дуже делікатно. Мама була в захваті — казала, що квіти свіжі, пахнуть на весь дім, а оформлення – як з глянцевого журналу. Мене ж приємно здивувало, що сервіс надав фотозвіт перед доставкою та повідомив про її виконання — дуже зручно, особливо якщо замовляєш з іншого міста чи навіть країни.
Ще один приємний бонус — можливість замовити доставку по місту в той самий день, навіть якщо звертаєшся вже після обіду. Сервіс надійний, ціни адекватні, якість висока. Однозначно рекомендую Proflowers всім, хто шукає якісну доставку квітів у Львові.