1

Тема: Котедж під Києвом

Привіт, друзі! Постало перед нами питання купівлі котеджу під Києвом, хочеться щось своє, недалеко від міста, але з природою і тишею. Переглянули вже купу варіантів, але боїмося натрапити на «обгортку» без змісту. Можливо, хтось вже проходив цей шлях і може підказати перевірені локації або забудовників, які реально будують, а не тільки малюють красиві рендери? Будемо вдячні за будь-які поради, досвід або навіть «небажані» зони, яких варто уникати. Атмосфера пошуку в нас позитивна — хочемо зробити крок правильно і без поспіху smile

2

Re: Котедж під Києвом

Коли ми з чоловіком вирішили переїхати ближче до природи, але залишитись у межах доступу до столиці, почали активно вивчати варіанти котеджів біля Києва. Обійшли багато варіантів, але саме котеджне містечко Sвій Dім 1 https://www.smart-development.ua/svii-dim-1/  вразило нас найбільше  і ціною, і тим, наскільки воно зручно розташоване. На авто я за 15 хвилин доїжджаю до метро Теремки, а школa  всього в 7 хвилинах, що ідеально для нашого сина. Навіть коли їду до Мегамаркету чи Новусу, все поруч, не треба витрачати півдня на логістику. А ще важливо, що пішки можна дійти до озера, а за кілька хвилин  до садочка. Мене, як маму, дуже тішить, що поруч є аптеки, клініка, Фора, АТБ, бо це забезпечує спокій і комфорт кожного дня. Тут абсолютно нова інфраструктура, сучасні дороги, доглянуті парки, і дуже тихий, затишний район. Я вже радили цю локацію подрузі, вона теж переїхала сюди, і тепер ми разом гуляємо з дітьми біля озера. Щиро рекомендую!