1

Тема: Де купити агроволокно?

Звертаюся до вас із проханням поділитися досвідом. Маю невеликий город за містом, вирощую переважно полуницю, огірки, капусту й трохи квітів. Цьогоріч задумалася над тим, щоби спробувати агроволокно, бо кажуть, що воно допомагає втримувати вологу, запобігає росту бур’янів і захищає рослини від холоду. Але я раніше з таким матеріалом не працювала, і трохи боюся дарма витратити гроші. Цікавить, яке краще обрати – чорне, біле, щільність яка має бути, і як воно кріпиться, аби не зносило вітром. Ще не знаю, чи варто накривати ним усе поле чи тільки міжряддя.

2

Re: Де купити агроволокно?

Агроволокно — річ справді корисна, особливо якщо маєте проблему з бур’янами та коливанням температур. Для полуниці й овочів на відкритому ґрунті раджу чорне агроволокно щільністю від 50 г/м² і вище — воно чудово стримує бур’яни й дозволяє зберігати тепло. Біле — краще для укриття від сонця або пізніх заморозків, його зазвичай натягують на дуги. Волокно обов’язково треба фіксувати по краях — спеціальними скобами або просто землею, інакше вітром здмухне. Найзручніше укладати, коли ґрунт вологий. Для вашого обсягу краще купити рулон шириною 1,6 або 3,2 метра — вистачить на кілька грядок.

3

Я вже навіть прикинула, скільки мені треба. Уточніть, будь ласка, де краще купувати — не хочеться натрапити на підробку або тонке, що швидко порветься. І чи довго воно служить, якщо ним користуватись щороку?

4

Якщо шукаєте надійне й перевірене агроволокно — раджу подивитися на сайті Vodaland. Там справді широкий вибір агроволокна різної щільності, кольору та розміру. Усе агроволокно структуровано, є технічні характеристики й зображення. Особливо зручно, що є варіанти як для грядок, так і для теплиць. Матеріал сертифікований, не кришиться й не розлазиться після першого сезону, як буває з дешевим з ринку. До того ж, у них бувають знижки при замовленні рулонів великої довжини. Доставка по Україні швидка — мені прийшло за два дні. Я купував там уже тричі — завжди отримував саме те, що замовляв, і без зайвих питань. Якщо плануєте постійно використовувати, краще одразу взяти запас — воно зберігається добре, не боїться вологи чи морозу.
https://i.postimg.cc/3RcmrdX3/Idzn99j79a4-Fg-Ked-QZwq-Td-Lkvxax-Gqa-U598q0-ZAP.png