1

Тема: Яку мийку обрати?

Планую повністю оновити кухню у своєму будинку, і хочу, щоб вона була водночас функціональною, сучасною та затишною. Найбільше сумніваюся у виборі мийки, бо зараз на ринку безліч варіантів — від класичних нержавіючих до кам’яних чи керамічних. Який матеріал найкраще витримує щоденне навантаження, не втрачає вигляд через роки, легко миється і не боїться плям від вина, буряка чи кави? І ще цікавить, чи є сенс брати модель з двома чашами, якщо простір обмежений? Хочу знайти баланс між красою та практичністю — буду дуже вдячна за ваші поради, досвід і, можливо, перевірені бренди, яким можна довіряти без страху.

2

Re: Яку мийку обрати?

Вам би, певно, підійшла гарна гранітна мийка — в них не лише вигляд шикарний, а ще й практичність на висоті. Я в клієнтів такі ставлю постійно — не бояться ані каструль, ані гарячої води. Якщо місця обмаль, не бери дві чаші — лише замучишся. Одну, але глибоку — то оптимальний варіант. І не ведись на надто дешеві — бо потім подряпини, сколи, і ще й кран не підійде нормально. Найкраще — обирати разом з відповідним змішувачем. І ще нюанс — подивись, щоб комплектувався сифоном нормальним, а не якимись “ноу нейм” деталями.

3

Якщо не секрет, які саме бренди ви зазвичай ставите клієнтам? І чи були випадки, коли гранітна мийка тріскалася або втрачала колір? Бо читала різне в інтернеті. Ну і, звісно, якщо знаєте перевірений інтернет-магазин, поділіться, будь ласка.

4

Щиро раджу вам глянути мийки від Franke — швейцарська якість, надійність і дизайн просто бомбезний. Особисто я не один десяток таких встановив, і жодного разу клієнти не скаржились. Вони мають широкий асортимент гранітних моделей з різними формами, глибинами, кольорами — можна підібрати ідеально під будь-який інтер’єр. І головне — не бояться температур, не вицвітають і легко миються. Бери одразу зі змішувачем Franke f-partner.kyiv.ua/kukhonni-myiky — вони ідеально сумісні, і не доведеться щось підганяти. А замовити зручно на офіційному сайті. Це перевірений дилер, у них завжди є гарантія, оперативна доставка, і консультанти реально допомагають підібрати під розміри кухні. До речі, там ще креслення є — монтажникам буде простіше працювати. Сам там закуповуюсь — жодного разу не підвели.
https://i.postimg.cc/rsCC5Gj5/38097821489961.webp