1

Тема: Потрібен адвокат по адміністративних справах

Маю на руках протокол про адміністративне правопорушення — перевищення швидкості, але є нюанси: дорожній знак був закритий деревами, і там постійно ловлять. Хочу посперечатись, але сам не юрист. Можливо, хтось мав позитивний досвід — кого можете порекомендувати?

2

Re: Потрібен адвокат по адміністративних справах

У вашому випадку треба чітка юридична позиція. Я свого часу звертався до Адвокатського бюро Максима Студзінського www.advocate-kiev.com.ua/poslugi-advokata/spravy-pro-prytiahnennia-do-administratyvnoi-vidpovidalnosti/ сподобалось, що реально та чітко розбирались. Підготували заперечення, знайшли технічні порушення в оформленні протоколу, навіть фото з місця залучили. Справу закрили. Працюють і онлайн, що зручно.

3

Теж шукаю зараз

4

Чесно кажучи, раніше я думав, що адвокат потрібен тільки тоді, коли вже все зовсім погано. Але життя показало, що краще мати надійного юриста ще до того, як виникнуть реальні проблеми. Особливо коли мова йде про військові чи сімейні справи — тут не можна покладатися на випадкові поради з інтернету. Саме тоді я натрапив на Адвокатське об'єднання «Актум» і не пошкодував. Їхні фахівці працюють як в Україні, так і за кордоном, і головне — вони справді розуміють, що роблять. Я спілкувався з юрістом онлайн, що було дуже зручно: не треба витрачати час на дорогу, все можна узгодити дистанційно. Їхня команда допомогла мені розібратись у досить складній ситуації, і я впевнений, що без них було б набагато важче. Тепер я раджу їх усім знайомим — як надійних партнерів, які не кидають у біді.