1

Тема: Хочу нормальну автоцивілку

Дівчата й хлопці, підкажіть, хто недавно оформлював автоцивілку, бо я вже заплуталась у тій купі сайтів і “вигідних” пропозицій. Хочу взяти нормальну страховку, щоб у разі чого не було квесту з виплатами. Але чим більше читаю, тим більше не розумію, де правда, а де замануха. І ще от що: чи обов’язково возити ту страховку з собою в машині в паперовому вигляді, чи вже всі перейшли на електронку? Я в тому ще та “чайниця”, тому сорі, якщо питання тупе, але краще вже спитати, ніж потім вляпатись.

2

Re: Хочу нормальну автоцивілку

Та не переживай ти, я сам не так давно ту автоцивілку оформлював — то взагалі капець, поки розібрався. Але скажу так: головне — не ведись на надто дешеві варіанти. Бо в мене знайомий вписався в якусь мутну контору, то потім голову собі ламав, бо коли його вдарили на парковці, то йому навіть довідку нормально не видали. А ще щодо електронної — да, зараз уже всі страхують онлайн, і возити з собою нічого не треба. Я от взяв електронну і просто зберіг у застосунку. Головне, щоб вона була в базі МТСБУ, тоді все ок.

3

Дякую! От чесно, після твого повідомлення трохи відлягло, бо я вже думала, що одна така "в танку". А про базу МТСБУ взагалі не знала! То виходить, головне — не просто купити, а ще й перевірити, чи її внесли туди? Бо я щось чула, що бувають фейкові поліси, які просто як картинку присилають. Уявляєш, як стрьомно було б потрапити в ДТП, а потім дізнатись, що твоя страховка — фуфло. Оце якраз те, чого я боюсь найбільше.

4

Ти правильно боїшся, бо таке, на жаль, буває. Я ж тому й почав читати, хто де страхується, бо не хотів опинитись у халепі. У підсумку оформив автоцивілку від Оранта https://oranta.ua/products/avtotsivilka/ — вони не новачки, на ринку вже давно, і, головне, без оцих “схем”. Все зробив через їхній сайт — швидко, зручно, без зайвих паперів. Вибрав електронний поліс, ввів дані — і через кілька хвилин вже мав усе на пошті. Перевірив через МТСБУ — все є, все працює. А ще мені сподобалось, що там не тільки страхування, а й підтримка адекватна — коли щось питав, відповіли нормально, без “відпишемо завтра”. Так що якщо ще не вирішила, глянь в їхній бік. Краще зразу нормально, ніж потім нервуватись.

https://i.postimg.cc/PxFmFFQ7/16-06-2025-103505.jpg