1

Тема: Як знайти більше клієнтів?

Я маю невеликий бізнес і сайт, але від нього дуже мало користі — практично ніхто не заходить. Чув про рекламу, але вона дорога. Чи є інші варіанти, щоб замовити просування сайту і почати отримувати клієнтів через пошуковики?

2

Re: Як знайти більше клієнтів?

З власного досвіду скажу — без SEO оптимізації зараз ніде. Я також шукав ефективне рішення без постійних витрат на рекламу. Послуги SEO просування від https://adsgroup.com.ua/seo/ — це саме те, що допомогло моєму сайту «ожити». Видимість у Google зросла, і трафік пішов стабільний. Хлопці з ADS Group дуже системно працюють: зібрали семантичне ядро, провели технічний аудит, все налаштували і постійно звітують. Якщо вам потрібно пошукове просування сайту, то рекомендую саме їх — результатом ви будете приємно здивовані.

3

Я думаю, що варто залучати профессіоналів для розкрутки.

4 Востаннє редагувалося mizolda (17-06-2025 16:42)

Якщо сайт не розкручений, це й не дивно. Хочете, щоб про вас дізнались та пробитися через стіну конкурентів —  заявіть про себе!
Я розумію, що ви можете не знати як це зробити. Тому раджу звернутися в Referr, де допомогли мені. Замовляла у них послугу аутріч , про це можете почитати, у них на сайті детальний опис для чого та як виконується. Також тут можуть запропонувати інші способи просування. Підберуть індивідуально під потреби вашого бізнесу.