1

Тема: Юрист господарське право

Один із моїх довготривалих контрагентів затягує з виконанням умов договору оренди складу. Там усе чітко прописано: строки, відповідальність, оплата. Але останні два місяці — ні коштів, ні нормального зв’язку з їхнього боку. Хочу вирішити питання в рамках правового поля, без зайвого галасу та скандалів. Підкажіть, будь ласка, чи є юристи, які спеціалізуються саме на господарському праві та мають досвід роботи з подібними ситуаціями? Бо не хотілося б витратити купу часу на непрофесійних консультантів, які не розуміють специфіки бізнесу.

2

Re: Юрист господарське право

Вам обов’язково потрібен юрист, який добре орієнтується в господарському праві, інакше ви ризикуєте затягнути процес або втратити частину коштів. З досвіду знаю, що навіть незначна помилка у формулюваннях претензії чи відсутність правильної документації може обернутися на користь недобросовісного партнера. Саме тому не раджу економити на правовій підтримці. Дуже важливо, щоб фахівець не тільки вмів готувати документи, а й стратегічно мислив — коли варто тиснути, а коли — шукати компроміс. Якщо потрібно, можу поділитися контактами, з ким ми працювали раніше.

3

Якщо маєте на увазі конкретну людину або юридичну фірму, яка вас не підводила, я був би вдячний за рекомендацію. Мені потрібно не просто "загальний юрист", а фахівець, який орієнтується саме в господарських спорах, договорах, майнових відносинах.

4

Абсолютно розумію ваш запит. І саме тому щиро раджу звернутися до адвоката Юлії Босенко. Вона спеціалізується на господарському праві і працює з підприємцями, які стикаються з подібними ситуаціями: невиконанням договорів, боргами, орендними спорами, порушенням майнових прав. Те, що мені сподобалось у її підході — це уважність до деталей і стратегічне бачення ситуації. Юлія юрист господарське право https://advocatebosenko.com/hospodarske-pravo/ не просто аналізує документи, вона завжди думає на кілька кроків уперед і пропонує найвигідніший сценарій дій, з урахуванням усіх нюансів. До речі, на її офіційному сайті advocatebosenko.com є багато корисної інформації — як для тих, хто шукає правовий захист, так і для тих, хто хоче убезпечити себе від юридичних ризиків у майбутньому. Рекомендую ознайомитись, вона дійсно фахівець своєї справи.
https://i.postimg.cc/gcZb8WD9/image.png