1

Тема: Ваш досвід з LoanPlus: Чи варто брати кредит онлайн?

Хочу спитати у вас, хто вже брав кредит через LoanPlus? У мене зараз така ситуація, що терміново треба закрити рахунок по комуналці і трохи не вистачає, а зарплата тільки через тиждень. Друзі радять онлайн-кредит, кажуть, швидко і без зайвих питань. Але я ніколи такого не робила. Цікавить, наскільки це реально безпечно, і чи немає потім підводних каменів. Може хтось вже мав справу?

2

Re: Ваш досвід з LoanPlus: Чи варто брати кредит онлайн?

Та я брав якраз пару місяців тому. Теж були фінансові труднощі, взяв у них на 10 днів — все пройшло нормально. Гроші прийшли буквально за годину після заявки, без дзвінків і зайвих питань. Погасив вчасно — і ніяких додаткових платежів не набігло. Можеш глянути сам, як усе працює, ось тут: https://loanplus.com.ua/ . Якщо не затягувати з поверненням, то досить зручно, особливо коли потрібно «перехопити».

3

Re: Ваш досвід з LoanPlus: Чи варто брати кредит онлайн?

Чесно кажучи, дивлюсь на всі ці сервіси і думаю, як же за останні роки змінилось ставлення до грошей. Раніше й уявити не міг, що кредит можна взяти не виходячи з дому за пару хвилин. З одного боку — зручно, з іншого — трохи страшнувато, бо дуже легко втягнутись, якщо не контролювати себе.