1

Тема: Обираю архітектурне бюро

Я зараз якраз у роздумах, до кого звернутися щодо архітектурного проектування власного будинку. Дуже хочеться, щоб проект був сучасний, але при цьому враховував всі наші побажання щодо функціональності та енергоефективності. Порадьте, будь ласка, компанію, якій справді можна довіряти з таким важливим питанням. Які у вас були враження, якщо вже мали досвід співпраці? Для мене важливо розуміння деталей, чесність і щоб ціна відповідала якості.

2

Re: Обираю архітектурне бюро

Особисто я рекомендую звернути увагу на CCG Development https://www.ccg.ua/arhitekturne-byuro/ . Маю з ними власний досвід, адже минулого року замовляв архітектурне проектування для нового офісного приміщення. По-перше, CCG Development виділяється своїм комплексним підходом: вони не лише створюють концепцію, а й супроводжують проект на всіх етапах — від ідеї до реалізації. По-друге, їхні архітектори орієнтовані на сучасні технології та індивідуальні побажання клієнта, що для мене було ключовим моментом. Також важливо, що вони відкриті у спілкуванні, оперативно відповідають на всі питання та пропонують прозору систему ціноутворення. Якщо для вас важлива якість, відповідальність та сучасні рішення, CCG Development — правильний вибір.