1

Тема: Де швидко взяти гроші?

Дівчата, хлопці, підкажіть щось, бо в мене вже руки опускаються. У доньки в школі попросили здати гроші на форму, канцелярію, ще й батьківські внески — а в мене в гаманці 45 гривень і на картці порожньо. До зарплати ще майже тиждень, а видатки пруть як снігова лавина. Уже й у сусідки питала, і маму просила — всі самі ледь виживають. Іду додому, а сльози самі котяться. Може, хтось стикався з таким? Де можна взяти невелику суму грошей швидко, без мороки і без того, щоб потім ще гірше стало?

2

Re: Де швидко взяти гроші?

Ой, співчуваю, бо в мене минулого тижня була така ж саме ситуація. Зламалась плита, а ще й газовики виставили якийсь донарахунок — і це все якраз тоді, коли з роботою затримка по оплаті. Грошей — нуль, нервів ще менше. Я теж по знайомих пробігся, але зараз у кожного свої біди. Я вже думав щось продати з хати, бо реально не було за що купити навіть хліба. Але потім випадково натрапив на один варіант — і, чесно, мене він тоді виручив конкретно. Можу розповісти, якщо цікаво.

3

Та звісно, розкажи, дуже прошу! Бо я вже реально не знаю, куди кидатись. Постійно якісь витрати, а грошей як не було, так і нема. Уже так втомилась рахувати копійки, а ще й у дитини день народження скоро — хоч щось треба купити. А тут ще й з роботою не зрозуміло: пообіцяли аванс, але то ще баба надвоє сказала. Якщо ти знаєш якийсь реальний варіант, де можна швидко й без зайвої мороки взяти гроші — буду дуже вдячна!

4

Та я прекрасно тебе розумію, бо сам трохи не посивів. Я оформив позику в новому МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/promoact … y-znuzheno Це сервіс, що недавно з’явився, але працює дуже чітко. Там усе просто: заходиш на сайт, заповнюєш заявку — нічого зайвого не питають, не треба дзвонити чи носити довідки. Система працює цілодобово, так що хоч о третій ночі можна оформити. Після схвалення гроші приходять на картку буквально за кілька секунд. Ще один великий плюс — перший кредит Flash вони дають під 0,1% на день і без комісії за оформлення. Тобто якщо взяв, скажімо, 2000 грн — то повертаєш майже стільки ж. Усе прозоро й чесно, без підводних каменів. І ще в них бувають цікаві акції, так що можна навіть вигідніше взяти. Мене тоді це реально врятувало — думаю, і тобі допоможе.

https://i.postimg.cc/Y2DSQJmk/28-03-2025-184623.jpg