1

Тема: Мрію змінити свій дохід

У мене є робота, ніби все добре, але хочу збільшити дохід. Робити щось таке що приносить більше грошей і займає менше часу. Що порадите?

2

Re: Мрію змінити свій дохід

Ogurchik написав:

У мене є робота, ніби все добре, але хочу збільшити дохід. Робити щось таке що приносить більше грошей і займає менше часу. Що порадите?

Є такий цікавий варіант — брати участь у криптопроєктах, де платять за активність. Це не обов’язково трейдинг чи складна технічна робота. Наприклад, можна брати участь у програмах для новачків: підписатись на соцмережі проєкту, пройти реєстрацію, протестувати функції чи навіть просто залишити фідбек. На все йде мінімум часу, а винагорода — у вигляді токенів, які згодом можна вивести.

Звучить дивно, але багато хто з моїх знайомих вже так підзаробляє — просто у вільний час після основної роботи. Це не пасивний дохід, але й не фултайм. Головне — мати базові знання й **криптогаманець**, бо без нього нічого не почнеться. Ось тут є зрозуміла інструкціяhttps://www.web3.org.ua/shcho-take-kryp … -hamanets/ як створити криптогаманець і чому він потрібен.

Це хороший варіант, якщо хочеться не звільнятись з основної роботи, але поступово відкривати нові способи заробітку з меншими витратами часу.