1

Тема: А яке страхування у вас на першому місці?

В сучасному світі страховка є майже у кожного, і ми вже звикли до цього і користуємось нею. Але мені цікаво що у вас на першому місці? Яке страхування купуєте?

2

Re: А яке страхування у вас на першому місці?

Ogurchik написав:

В сучасному світі страховка є майже у кожного, і ми вже звикли до цього і користуємось нею. Але мені цікаво що у вас на першому місці? Яке страхування купуєте?

Дійсно, зараз страхування стало чимось буденним — як банківська картка чи телефон. Без нього вже й не уявляєш себе в поїздці, за кермом або навіть вдома.

Особисто для мене на першому місці завжди медичне страхування. Бо здоров’я — це найцінніше, і ніколи не знаєш, де й коли щось може трапитися. Потім уже автоцивілка — бо машина це і зручність, і відповідальність. А якщо ще планується подорож — туристичне страхування обов’язково.

Якщо цікаво, які саме види страхування найбільш популярні і чому їх обирають найчастіше — ось цікава стаття mediaport.ua/top-3-strakhovky-iaki-mozhna-kupyty-onlayn/ про ТОП-3 страхівки, які можна купити онлайн. Там гарно розписано, кому що більше підходить і як усе працює. Можливо, допоможе визначитись, що для вас важливіше саме зараз.