kateryna написав:Я саме так і хочу, щоб і практично, і виглядало, як у нормальному європейському авто, а не як у «жигулях». Скажи, будь ласка, де ти їх замовляв? Бо я вже бачила на OLX, але щось не довіряю тим продавцям, у половини навіть сайту немає. І ще, ти писав, що можна з шильдиком, це окремо треба домовлятись, чи в нормальних магазинах це йде як опція при замовленні? Реально цікаво, бо не хочу знову щось купити і через місяць шкодувати.
Слухай, не парся з цими олхами та базарами, глянь в інтернет-магазині EVASOTA https://evasota.com/. Там реально величезний вибір ева ковриків: можна підібрати під будь-яку марку, модель і навіть рік випуску авто, у них база лекал просто шалена. Я собі замовляв комплект "Elite" із багажником, шильдами, підп’ятником і окантовкою в тон салону, виглядає як оригінальний тюнінг. Там усе чітко: зробили під замовлення по моїй моделі, доставили за кілька днів, все підійшло до міліметра. Плюс у них є зручний конструктор - сам собі вибираєш колір основи, кант, структуру. Якщо треба щось уточнити, то менеджери на зв'язку, відповідають без нервів. Я вже другу машину "обутив" там, і навіть другу знижку дали. Однозначно рекомендую, перевірено і якісно.