Тема: Клінінг у Крюківщині
Останнім часом я зрозуміла, що витрачати вихідні на прибирання — це не найкращий спосіб проводити час. Особливо коли живеш у Крюківщині, де й природа навколо чудова, і можливостей для прогулянок купа. Тому вирішила пошукати, хто може якісно допомогти з клінінгом. Зізнаюся чесно: була налаштована скептично, бо вже мала досвід недобросовісних компаній. Але цього разу все склалося ідеально — знайшла сервіс Crystal Home Service, який реально приємно здивував.
Вони не просто "провели шваброю", а зробили глибоке очищення всіх поверхонь — ванна кімната, кухня, підлоги, вікна — усе блищало. Дівчата приїхали вчасно, мали все необхідне обладнання, навіть парогенератор, і працювали злагоджено. Особливо хочу відзначити, як делікатно вони ставилися до меблів — нічого не подряпано, речі залишили на місцях, навіть декоративні елементи обережно витирали від пилу.
Що для мене важливо — екологічні засоби, якими вони користуються. Бо в домі є дитина, і я завжди хвилююсь через хімію. Але вони використовують професійні, безпечні препарати, після яких немає ні різкого запаху, ні алергічних реакцій.
До речі, я спочатку замовила разове прибирання, а потім вирішила взяти регулярне — раз на два тижні. Ціни приємні, особливо враховуючи рівень сервісу. У них також є окремі послуги: миття вікон, генеральне прибирання після ремонту, хімчистка меблів — думаю, з часом все це спробую.
Тому якщо хтось із вас шукає перевірений клінінг у Крюківщині — щиро раджу клінінгову компанію Crystal Home Service. Економте свій час і нерви — довірте чистоту професіоналам!